La celebració del 40è aniversari de l’Agrupació Musical de Godall: una ocasió per rememorar anys de música i germanor

Aquest passat 25 i 26 de novembre, l’Agrupació Musical de Godall celebrà el seu 40è aniversari dintre el marc de la festivitat de Santa Cecília. Amb l’efervescència de l’esperança i l’entusiasme, músics i ex músics es van reunir per celebrar gairebé quatre dècades d’harmonia, de complicitat i de la passió per la música.

Els actes per a aquesta celebració tan especial, es van iniciar el dissabte, amb una trobada a les 17:30h al Casal Municipal Fernando Guarch i Bordes. Els músics que han format part de l’AMG al llarg d’aquests anys van compartir moments i records abans d’iniciar una cercavila per la localitat, incorporant totes aquelles persones que en algun moment han aportat la seva música i/o han format part de la banda, sigui tocant o desfilant. L’honor de ser les bandes sonores d’aquesta alegre desfilada van ser la peça «Amparito Roca» i «Hogar Florido».

Després de la cercavila, es va celebrar una missa en honor a Santa Cecília a l’església del poble, seguida d’una exposició de fotos, trofeus i banderins que ens transportarien a través del temps, mostrant la història i evolució de la banda des de la seva fundació.

A les 20:00h., el Concert de Santa Cecília va ser el plat fort de la nit. L’AMG va deleitar al públic amb l’estrena de la versió original de l’himne a Godall, no només tocat sinó també cantat per part dels músics i alumnes de l’escola de música de l’Agrupació Musical de Godall, el que va aixecar aplaudiments i va emocionar als presents, posant de manifest l’admiració i el respecte cap a aquesta banda que ha marcat el ritme musical de Godall durant 40 anys.

Per concloure la celebració, el diumenge es va celebrar un dinar de germanor per a músics, ex músics i amics de l’Agrupació Musical de Godall. De nou, el so de les rialles, les anècdotes compartides i les melodies recordades va omplir l’ambient, culminant una celebració que, sens dubte, quedarà com una bella nota en la partitura de la història de l’AMG.

Enhorabona a l’Agrupació Musical de Godall per aquests 40 anys de música i passió. Esperem que la melodia continue durant molts anys més.


Tall de la notícia dintre el programa L’Ebre Notícies, retransmès el dilluns 27 de novembre on parlen del 40è aniversari de l’AMG (1983-2023) i entrevista a l’alcalde de Godall i també músic de la banda de Godall i al director de l’Agrupació Musical de Godall, Jaume Eiximeno.

Concert del 40è aniversari de l’agrupació musical de godall