coronavirus, cancel·lacions d’actuacions i música als balcons de l’amg

Durant aquest confinament del coronavirus, l’Agrupació Musical de Godall (com la resta d’entitats culturals), ha tingut que aturar totes les activitats que tenia previstes per aquestes dates.

La primera que es va veure afectada fou l’actuació a la Fira Mil·lenària : fira de l’oli i l’espàrrec de Godall. Enguany estava programada per als dies 14 i 15 de març, amb la qual cosa ens va agafar a l’inici del confinament i es va tenir que anul·lar.

Durant el confinament, l’AMG ha realitzat també lo que es porta fent per part d’algunes bandes del territori, una petita actuació, o com aquí se li diu: «Música als balcons», que es tracta de que a una hora concreta, tots els músics de la banda surten als terrats o balcons de les seves cases, i es posen a interpretar conjuntament unes peces músicals, en el nostre cas, es va tractar de Paquito el Chocolatero i Amparito Roca.

Entrats ja al més d’Abril, l’actuació de divendres Sant de Sant Vicenç dels Horts que portem assistint fa més de 25 anys també s’ha tingut que anul·lar, amb lo qual ens trobem que estarem una bona temporada sense contacte directe entre músics i sense assatjos, actuacions i activitats fins que acabi l’estat d’alarma.

Des d’aquí un record i desitjar molta salut i ànims als nostres amics de Sant Vicenç dels Horts, i esperem retrobar-nos el més aviat possible.