arxius audiovisuals

Compendi dels arxius visuals de l’Agrupació Musical de Godall

concert de santa cecília 2023 (40è aniversari de l’amg)

Grabació: Josep Maria Simó Pago.

recull dels 40 anys de l’amg

Un vídeo de 4h. amb un recull de les múltiples actuacions que ha realitzat l’Agrupació Musical de Godall durant aquests 40 anys. (gravació i muntatge Josep Ma. Simó Pago).

Exposició de les fotografies dels 40 anys de l’Agrupació Musical de Godall i cercavila conjuntament amb antics músics.

concert de festes 2023 de l’AMG amb el grup contracop

Concert de quico el célio amb l’amg

Concert realitzat dintre el marc de les festes majors de Godall 2021.

DESTACAT:

  Videoclip promocional de la banda de música de l’Agrupació Musical de Godall (Montsià – Tarragona). Interpretant la sardana Mil·lènia (composada per a l’aniversari mil·lenari de l’olivera farga de la zona del Pou les Piques de Godall). Un videoclip realitzat per Montsià Dron en diferents paratges del terme de Godall (Montsià), entre ells podreu identificar la Font l’Arboç, les oliveres mil·lenàries del Pou les Piques, l’àrea de medi ambient…

Programa ANEM DE FESTA del CANAL 21.  Petita mostra del ball del dia del patró Sant Salvador de Godall’17, que va oferir l’Agrupació Musical de Godall a la Plaça Major, amb un repertori d’orquestra i una posta a escena molt treballada.

DESTACAT:

Programa GENT DEL BARRI A GODALL del Canal 21.  Programa emès el 2016 que recorre el teixit associatiu, cultural i del dia a dia del poble de Godall, en aquest cas, el tall ens porta al document que parla de l’Agrupació Musical de Godall, amb entrevistes al seu director Fernando Guarch i al president Joaquín Bonavila. (min.20:26)

2018 – 10 de març – Canal 21 .  Programa: «Fem una ullada»  (Actuació de l’AMG a la inauguració de la 15ena fira de l’Oli i l’espàrrec de Godall)

2016: Sant Vicenç TV:  Processó de Divendres Sant Sant Vicenç dels Horts 2016 (minut 5:40)

2017: Sant Vicenç TV: Processó de Divendres Sant 2017 (minut 27:36)