L’Agrupació Musical de Godall celebra el 25è aniversari de la Banda de Música de Vilalba dels Arcs

L’Agrupació Musical de Godall s’ha unit a les festivitats del 25è aniversari de la Banda de Música de Vilalba dels Arcs aquest cap de setmana a Vilalba dels Arcs. L’esdeveniment va ser una celebració excepcional de la música i la comunitat, que va atraure a amants de la música de tota la regió.

Les festivitats van començar amb una espectacular cercavila en la qual, a més de la pròpia Banda de Música de Vilalba dels Arcs, també va participar la nostra Agrupació Musical de Godall. Aquesta desfilada musical va omplir els carrers de la localitat amb alegria i melodies encisadores, captivant a públic i participants.

Durant la desfilada es va retre reconeixement als directors de la Banda de Vilalba i va ser un moment emotiu i especial, ja que es van destacar les seves contribucions a la música i a la comunitat. Va ser un gest d’agraïment per la seva dedicació i lideratge al llarg dels anys.

La festa va culminar amb un magnífic concert de l’Agrupació Musical de Godall i en acabar l’acte, juntament amb la Banda de Vilalba van compartir l’escenari per oferir una interpretació memorable d’algunes obres de forma conjunta. La música va omplir l’aire i va portar alegria a tots els assistents.

Aquesta commemoració del 25è aniversari de la Banda de Música de Vilalba dels Arcs va ser un recordatori de l’impacte durador de la música en la vida de la comunitat. L’Agrupació Musical de Godall està orgullosa de haver estat part d’aquesta celebració i espera continuar compartint la seva passió per la música en els anys que vindran. Enhorabona a la Banda de Música de Vilalba dels Arcs per aquests 25 anys d’èxits musicals i comunitaris!


PREMSA: