Jornada Convivència de l’AMG per la Via Verda (16 d’octubre 2010)

 L’Agrupació Musical de Godall, aquest dissabte 16 d’octubre va realitzar  la sortida en BTT per la Via Verda que tenia programada el dia 9 però que per qüestions meteorològiques es va tenir que ajornar.
Ens vàrem concentrar a les 9:00 del matí al Casal Municipal de Godall per a distribuïr les bicicletes en les diferents furgonetes. Un cop tot carregat vam marxar direcció a Xerta on vam començar la pedalada en direcció a la Fontcalda. Un cop a la Fontcalda alguns van continuar fins a Horta de Sant Joan, i altres (sense mirar a ningú), van fer un trosset més de trajecte, no per gust sino perquè es van saltar l’entrador de la Fontcalda i fins al cap d’un rato no se’n van adonar.
Feia una mica de vent de cara durant tota la pujada i alguns trams de tunels no estaven il.luminats, tot i així va fer un dia esplèndit per anar en bicicleta.
Va arribar l’hora de dinar i ho vam fer als «merenderos» de la Fontcalda, després vam anar a fer el café de rigor al bar i a pendre una mica el sol a la mateixa plaça del santuari.
Un cop amb les piles carregades vam empendre el viatge de tornada a Xerta.
En definitiva, una excursioneta molt agradable i que deixa ganes de tornar a repetir algun altre dia.
Foto de Grup a la Font Calda