Un conjunt d’actes per celebrar la festivitat de Santa Cecília 2010

L’Agrupació Musical de Godall ha programat una sèrie d’actes molt ambiciosos aquesta tardor, entre els que destaquen el que va celebrar el Diumenge dia 31 d’octubre: INAUGURACIÓ DE LA SENDERA DE GODALL A L’ERMITA DE LA PIETAT i que se’n parla en una notícia d’aquesta mateixa web.

També destaca el dia 14 de desembre a les 12:00h, el concert que oferirà l’Agrupació Musical de Godall juntament amb l’Orfeó Ulldeconenc al bell mig de les Oliveres Mil·lenàries, on s’aprofitarà per fer la presentació de la nova marca: LÀCRIMA OLEA MIL·LENÀRIA (Oli Verge-Extra d’olives mil·lenàries,DOP) Produït i envasat per l’Agrícola de Godall.

Ubicació: Finca de José Albiol (Pou les Piques, ctra.TV3313 Godall-Ulldecona) PREMEU AQUÍ PER VEURE EL MAPA

Un altre acte que cal recordar és el que es portarà a terme el divendres dia 19 de novembre: l’IDENTIFICAT 2010 on actuaran: Contracop,Pepet i MarietaLark AboutSkatacrak Maskarats. Aquest festival tindrà lloc al Casal Municipal de Godall a partir de les 23:00h i l’entrada serà gratuïta.

L’endemà, com tots els anys es farà el ja tradicional Sopar Popular (previa adquisició del tiquet) al Casal Municipal. On per acabar d’arrodonir la nit es farà una sessió de ball gratuït a càrrec de Gemma i Manu.