Les II Jornades Musicals de Godall, han estat un èxit

Les II Jornades Musicals, organitzades per l’Agrupació Musical de Godall (AMG), del 2 al 14 de juliol, han resultat un èxit. 
Hi hagut afluència de públic a totes i cadascuna de les activitats organitzades. S’ha comptabilitzat un total de 700 assistents, tenint en compte que Godall és un municipi petit (uns 800 i escaigs habitants), això vol dir que la participació ha estat molt alta. 
Els participants d’aquestes II Jornades han estat músics i alumnes de l’Escola de música de l’AMG però també altres persones (nens i adults), que no tenen cap lligam amb l’AMG, però que els han resultat interessants i s’hi han volgut afegir. 
Al llarg de dues setmanes, han gaudit de tot tipus d’activitats relacionades amb la música: taller de canyes, taller de construcció d’instruments, taller de percussió, cinefòrum infantil i per a tots els públics, minipercutes, etc. 
Com a cloenda, dissabte 14 de juliol, hi va haver una audició i concert final de tots els participants, a la Plaça del Pou Bo, un espai emblemàtic i a l’aire lliure. 
Des de l’AMG ens sentim molt satisfets perquè els nostres músics i alumnes de l’Escola ho han passat força bé, alhora que han augmentat els seus coneixements, però també perquè estem convençuts que ens ha donat a conèixer i ens permetrà afegir nous alumnes i per tant futurs músics. 
Tot plegat ens encoratja a seguir endavant, tot i les dificultats econòmiques, i, ja estem pensant en com millorar les properes Jornades. 
L’AMG, dóna les gràcies a al director i professors de l’AMG, així com a totes les persones que han impartit classes a aquestes Jornades i també a tots els músics, alumnes, altres participants, persones i institucions (Ajuntament de Godall, Consell Comarcal del Montsià, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Diputació de Tarragona) que ens han ajudat a fer-les possible. 
Continuarem treballant per oferir, cultura, música i músics de qualitat, sense oblidar el nostre entorn, el nostre poble, petit, però amb espais naturals encisadors que cal donar a conèixer i quina millor manera de fer-ho que a través de la música. 
Properament oferirem un concert a un altre espai natural i emblemàtic del nostre municipi, us mantindrem informats. 
Agrupació Musical de Godall