23 i 30 de novembre: Santa Cecília 2013

El proper 23 de novembre, tindrà lloc la celebració de Santa Cecília.

Hi haurà cercavila a les 17’00 hores, a les 17’45 missa en honor a la Santa i a les 20’00 hores concert al Casal Municipal.

Tenint en compte que el nostre municipi, aquest any, està immers en la celebració dels 125 anys dels Carnavals, l’Agrupació musical ha volgut unir-se a aquest esdeveniment i el concert serà una mena de tribut musical a aquesta Festa, i, per això es delectarà als assistents amb peces que van des dels anys 30 del segle XX fins a l’actualitat. Peces distretes, animades i alegres, que conviden a xalar, inhibir-se i gaudir, com el
Carnaval de Godall, on la distracció està garantida.

Les festes de Carnaval, han estat prohibides moltes vegades al llarg de la història. Els qui manen, han tingut por de les llibertats de paraula i obra que caracteritzen el període carnestoltenc, així com també d’aquesta disbauxa, del trencament de l’ordre establert, etc.

Un bon exemple d’aquestes prohibicions serien les que durant el franquisme van fer extingir, gairebé, a molts indrets la festa del Carnaval.

Godall va continuar amb la celebració, tot i que d’una manera una mica clandestina, aquest fet l’ha convertit en únic a les Terres de l’Ebre.

Per tot plegat l’Agrupació Musical de Godall, es suma a través d’aquest concert, a la resta d’activitats commemoratives que han tingut lloc al llarg de l’any, organitzades per l’Ajuntament amb la col·laboració de les diferents associacions del municipi i dedica aquest concert a aquesta festa única, autèntica, original i a tots aquells que vetllen per la seva continuïtat.

Per cloure els actes de celebració de la nostra patrona, el 30 de desembre, celebrarem un sopar de germanor, amb música per a tots els públics i més tard per als més joves. Hi haurà Bingo i col·laborarem amb la Marató de TV3.