*Comiat a un membre fundador de l’AMG*

Dijous 24 de juliol ens despertavem amb la trista notícia de la desaparició de Leandro Matamoros, un dels membres fundadors de l’AMG i pare d’un membre actual de la Junta. 
Montchanin (França) any 1992
Notícies com aquestes ens entristeixen enormement, i, més encara tenint en compte que era una persona jove i plena de vida. 
Leandro va tenir un paper fonamental en l’AMG, com molts altres pares, que en el seu moment, van creure que la música seria una eina excel·lent per a la formació dels seus fills. Gràcies a ell i als qui com ell van creure amb això i van lluitar-hi, avui ens trobem on som.
Des de la Junta de l’Agrupació Musical de Godall volem donar-li un últim adéu a Leandro o un fins sempre perquè com diu l’escriptora Isabel Allende: La muerte no existe, la gente sólo muere cuando la olvidan; si puedes recordarme, siempre estaré contigo.
Us asseguro que a Leandro mai l’oblidarem, el seu caràcter, el seu tarannà, la seva manera de ser tan especial i contundent, sempre, sempre, estarà amb nosaltres i la música de la banda de Godall l’acompanyarà sempre allí on sigui.
Leandro, fins sempre!!!!