Balanç de les V Jornades Musicals



Les V Jornades Musicals organitzades per l’Agrupació Musical de Godall, ja s’han acabat. Un any més la música ha estat la protagonista al llarg de dues setmanes al nostre petit municipi. Batucades, saxades, clarinetades, percussió, etc. han omplert de so les tardes d’aquest juliol… el cinema tant per a joves com per adults també ens han acompanyat, així com la música tradicional i la jota.

Música tradicional, cultura popular, cultura i música s’han donat la mà i han demostrat una vegada més que tot i les reticències d’alguns i el desinterès d’uns altres, la cultura en totes les seves vessants, en aquest cas la música, contribueix a la prosperitat, a la cohesió social, a la singularitat i a la creativitat i ens ajuda a ser més lliures.

Des de la Junta de l’AMG, estem contents de com han anat, èxit de participació, i, com sempre, enorme qualitat en totes les activitats que s’han portat a terme.

Donem les gràcies al director de la banda de l’AMG, en aquesta edició d’una manera molt especial, i, a tot el claustre de professors pel seu esforç, dedicació i la seva bona feina, els animem a continuar així.

Us emplacem per a la propera edició que esperem sigui molt millor encara.