divendres Sant, sortida a Sant Vicenç dels Horts:

Divendres 3 d’abril, divendres Sant, sortida a Sant Vicenç dels Horts:


Divendres 3 d’abril, l’Agrupació Musical de Godall va fer la seva tradicional sortida a Sant Vicenç dels Horts per a participar en el  concert de la Processó de la Penitència i en la Processó del Silenci del Sant Crist.
Músics, un any més, formats, seriosos concentrats en la feina i dirigits pel director que, a la vegada, tocà el bombo…som una banda polifacètica, original amb certes limitacions però que sabem resoldre qualsevol entrebanc amb imaginació, ganes i saber fer.
Actuació llarga, solemne, correcta i ben resolta, una any més ens impregnem de la Setmana Santa de Sant Vicenç dels Horts que com molt bé deia el seu alcalde “està plena de la intensitat i l’efervescència de sempre. És l’espai i el moment ideals per retrobar i reviure vells costums i tradicions culturals arrelades a les persones. El misteri de la nostra Setmana Santa és justament allò que ens defineix com a poble: plurals, fidels als costums, oberts a la comarca i respectuosos amb les diferències”.
Processó del Silenci 2015. Sant Vicenç dels Horts (AMG)

Gràcies un any més a tots els músics participants en aquest esdeveniment i ens retrobem a la propera actuació que serà el Concert de Primavera!!!!!!