Agrupació Musical de Godall, Festes Majors 2016

30 anys omplint de música la nostra Festa Major


Un any més ens trobem a immersos en una de les celebracions més importants del nostre municipi, ens estem referint a la Festa Major.


Aquest any és molt especial per a la nostra entitat per dos raons, la primera, perquè no dirigirà el concert de la Festa major el director de la banda, el Sr. Fernando Guarch, per motius de salut no ha pogut fer … des d’aquí li desitgem una ràpida recuperació i tot el millor del món, alhora que donem les gràcies a Jaume Eixemeno, professor de saxo de la nostra Escola, que és qui ens dirigirà. La segona raó que el fa tan especial, és perquè justament per aquestes dates, ara fa 30 anys, aquesta mateixa formació començava la seva singladura oferint la seva primera cercavila en motiu de la Festa Major de l’any 1986. El concert vindria després, aquell mateix any, per Santa Cecília.

Des de fa 30 anys l’Agrupació Musical de Godall, ha ofert i ofereix música de qualitat al nostre municipi, a les Terres de l’Ebre i en moments puntuals a altres indrets de Catalunya i fins i tot a França. Ha realitzat concerts en paratges insòlits i únics com les oliveres mil·lenàries, el cingle de l’ermita de la Pietat, la Foia, el petit municipi de la Miliana, etc. No podem enumerar aquí totes les actuacions al llarg de 30 anys perquè no acabaríem. El que sí que volem insistir i remarcar és la tasca lloable de la nostra entitat ja que contribueix a engrandir el patrimoni cultural, musical i etnològic de les nostres terres.

Amb tot, aquestes Festes seran molt significatives per a nosaltres i per això ens agradaria que ens acompanyéssiu en tots les nostres actuacions sobretot al Concert de la Festa Major.
L’Agenda que tenim preparada:

*DIA 5 D’AGOST: 


18:30 h. CERCAVILA pels carrers del poble a càrrec de l’Agrupació Musical de Godall, recollint a les pubilles de la Festa Major 2016, fins la pista d’estiu on tindrà lloc el PREGÓ que donarà inici a les Festes. 

Aquest any el PREGÓ anirà a càrrec de Fernando Guarch i Bordes, director de la nostra banda, tot un honor, un goig i una satisfacció tant per a ell com per a nosaltres.


*DIA 6 D’AGOST : 


11:30 h. CERCAVILA pels carrers del poble a càrrec de l’Agrupació Musical de Godall. 
12:00 h. Santa missa concelebrada en honor del patró amb música amenitzada per l’Agrupació Musical de Godall. 

*DIA 7 D’AGOST:


22:00 h. CERCAVILA pels carrers del poble a càrrec de l’Agrupació Musical de Godall 
22.30 h. A la plaça Major CONCERT de Festa Major a càrrec de l’Agrupació Musical de Godall. 

* DIA 8 D’AGOST 

11:30 h. CERCAVILA pels carrers del poble a càrrec de l’Agrupació Musical de Godall 

11:45 h. Santa missa de campanya al pou de Sant Roc, amenitzada per l’Agrupació Musical de Godall 

BONA FESTA MAJOR!!!! I GRÀCIES A TOTS: PARES, DIRECTOR, MÚSICS, SOCIS, SOCIS PROTECTORS I AJUNTAMENT DE GODALL, PER FER POSSIBLE 30 ANYS DE MÚSICA!!!!! GRÀCIES!!!! 

Programa del Concert de Festes Majors de l'Agrupació Musical de Godall (Montsià)
Programa del concert de festa major’16 de l’Agrupació Musical de Godall
Trassera del programa de festa major’16 de l’Agrupació Musical de Godall