Patrimoni de tothom: arbres amb història (Jornades Europees del Patrimoni)

El passat 25 de setembre l’Agrupació Musical de Godall va participar del Passeig Poètic-Musical, que va consistir en un Itinerari a peu, que començà al Pou Bo fins a l’Àrea d’Oliveres Mil·lenàries del Pou les Piques. Al pas per diferents pous hi va haver lectura de poemes (gràcies a la participació en l’esdeveniment d’Edicions Godall), petit repertori musical a base de duets o trios de diferents instruments i en arribar a l’àrea d’oliveres mil·lenàries, concert i lectura de més poemes i un tast d’oli.
L’esdeveniment estava inclòs dins de les Jornades Europees del Patrimoni, sota el lema: Patrimoni de tothom: arbres amb història, organitzat per la Mancomunitat de la Taula del Sénia i l’Ajuntament de Godall.
Fou un èxit en tots els sentits, per l’assistència de públic, la qualitat de la música oferta pels diferents músics de l’Agrupació Musical de Godall i per la qualitat dels poetes, llàstima que començava a fer la tarda curta i es va acabar l’esdeveniment pràcticament a fosques. De cara properes edicions potser s’hauria de mirar de fer quan encara la tarda és més llarga i segur que lluiria més. 
Música, cultura, poesia i paisatge, unides per gaudir i desconnectar.