Activitats de Santa Cecília 2017 de l’AMG

AMG Cartell Santa Cecília 2017

Ja tenim el cartell de les activitats que es portaran a terme per part de l’Agrupació Musical de Godall, els dies 25 i 26 de novembre, en honor a la patrona dels músics: Santa Cecília.

Començarà el fi de setmana el dissabte 25 de novembre a les 17:00h amb la cercavila i la recollida dels músics (en aquest cas és tracta d’un únic membre: Aitor Cardona Albiol que ja porta uns mesos tocant la percussió a la banda de Godall).  Seguidament (18:00h) i com és tradició els músics aniran a l’església de Godall i allí assistiran a la missa en honor a la patrona.

A les 20:00h està previst que es faci el concert de la banda de Godall, amb un repertori exigent i molt variat, amb obres com:  Macarena, Viva el Pasodoble, Música y Vinos, Benny Goodman Memories, i alguna que altra sorpresa més.

 

Ja el diumenge, gaudirem com de costum de les delicatessen que ens tenen preparades els nostres cuiners de l’AMG al dinar de germanor que es farà al Casal de Godall a les 13:30h. i que posarà punt i final a les activitats del fi de setmana de l’Agrupació Musical de Godall.