8enes Jornades Musicals de l’Agrupació Musical de Godall

Cartell de les vuitenes jornades musicals d'estiu de l'Agrupació Musical de Godall
Aquest juliol, del 2 al 13 per les tardes, al Casal Municipal de Godall es duran a terme les 8enes Jornades Musicals, obertes a tot el públic (sigui de l’A.M.G, o no).

 

Dintre d’aquestes jornades es fan una sèrie d’activitats com ara:

Música Popular 3.0, Introducció a CUBASE. Gravació i edició en format audio digital d’una peça de música interpretada pels mateixos assistents.

Batucada, Interpretació musical amb instruments de percussió basada en ritmes africans. Adreçat als més menuts, amb divertides activitats on es treballaran els ritmes.

Taller instrumentals, Pràctica de la música instrumental per grups instrumentals  i la combinació de les diferents coloratures.

Combo, petit grup instrumental divers, que improvitzen obres depenent en tot moment dels instruments participants. Es solen interpretar obres modernes o de jazz.

La música al cinema “a la fresca”, Taller d’audició musical fet al carrer. Anàlisi de la utilització de la música com element introductori en la temàtica d’uns determinats films i la seva interrelació amb la sensibilització del públic.

Cine-forum musical, Dedicat als més joves, interrelació de la música, les formes i els colors. Busca despertar la sensibilització del nen i la visualització interna de la música.

Conte musicat, Interpretació musical d’un conte clàssic amb diversos instruments, i escenificació per part dels més petits.

 

Adjuntem el cartell i la programació de les Jornades.

 

Aquí podeu veure també el reportatge fotogràfic de les jornades de l’Agrupació Musical de Godall

 

 

Programa de les vuitenes jornades musicals de l'Agrupació Musical de Godall, part frontal Programa de les vuitenes jornades musicals de l'Agrupació Musical de Godall, part interior