Concert de primavera (festival simfònic)

El dia 8 de juny, enllançant a la vegada el tradicional concert de primavera que realitza tots els anys l’Agrupació Musical de Godall, es va portar a terme l’activitat a la qual també participem anualment, es tracta dels 100 concerts gratuïts i simultanis que realitza el Festival Simfònic

Enguany el concert va estar dividit en dos parts totalment diferenciades, la primera, molt més clàssica, destacant l’obra Concerto for alto saxophone and Band de Ronald Binge, i que va tenir com a saxofon solista a Laura Accensi Subirats, integrant de la corda de saxos de l’Agrupació Musical de Godall.

Durant la segona part es van interpretar un conjunt d’obres modernes i que com a singularitat cal destacar el canvi de vestimenta de la banda de música , incorporant la camiseta del simfònic per a aquesta part de l’actuació.

Un concert rodó i que va agradar molt als assistents. Posteriorment, es va fer la tradicional foto amb les samarretes del festival simfònic de tots els integrants de la banda de música i de l’escola de música de Godall.

Per acabar la jornada es va fer un sopar popular on hi van assistir tots els que col·laboren amb l’entitat.