Subvenció per a equipaments culturals

Gràcies a la Diputació de Tarragona, l’Agrupació Musical de Godall s’ha pogut acollir a la subvenció destinada a inversions en equipaments culturals i d’interès ciutadà per a entitats 2022.

Es tracta d’una subvenció molt necessària per a la nostra humil entitat, ja que ens ha permès comprar aparells electrònics per a l’ensenyament de l’escola de música, així com la compra d’un bombardí, que d’una altra forma hagués estat molt difícil d’aconseguir si no fos per aquesta subvenció.

El bombardí comprat és d’una utilitat imprescindible per al funcionament de la banda, ja que el que teníem fins ara, era el primer bombardí que es va comprar als inicis de l’Agrupació Musical de Godall (40 anys ja), aquest bombardí ja estava en un estat molt crític i ja ens van aconsellar ni tant sols reparar-lo.

El problema venia en que els nens i nenes de l’escola de música que entren a estudiar instruments són molt petits i quasi ningú vol començar el seu aprenentatge amb instruments grans d’aquestes característiques i que, al mateix temps, degut a l’import elevat d’aquest material, els pares no estan per la labor de fer una despesa econòmica tan gran.

En quant a l’equipament interactiu, la subvenció de la Diputació ens ha donat marge per poder adquirir una pantalla interactiva que tanta falta ens feia, ara els més petits, amb les tablets també adquirides gràcies a la subvenció, poden interactuar entre ells i el professorat.

Amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona: