Activitats Agrupació Musical de Godall Any 2013

Introducció
Des de Santa Cecília que no actualitzàvem el nostre web, però això no vol dir que estiguéssem parats. Els músics, alumnes de l’Escola, professors i Junta de l’Agrupació Musical de Godall, no parem: estudiant, ensenyant, tocant, assajant o treballant per la continuïtat de la nostra entitat.
La prova de tot plegat són les diferents activitats que hem portat a terme des de que ha començat l’any:
El 5 de gener, l’AMG com ja és habitual va començar l’any rebent i acompanyant a Ses Majestat els Reis Mags d’Orient, oferint música a la nit més màgica de l’any.
El 10 de febrer vam acompanyar la rua infantil del Carnaval, mitjançant una cercavila, fins al Casal Municipal, on es va celebrar la festa per als infants.
El 9 de març, en motiu de l’acte d’inauguració de la Fira de l’Oli i l’Espàrrec, vam oferir un petit repertori musical.
El 23 de març, a la tarda, al Casal Municipal, va tenir lloc, a càrrec d’alguns alumnes de l’Escola de Música, una Audició amb la participació de diferents famílies d’instruments: vent, corda, percussió i fins i tot, cant.

De l’audició destaquem la posada en escena un xic innovadora d’algun alumne que va donar una nota de color, originalitat i va mostrar una manera diferent de sentir i fer sentir la música…

foto d’arxiu

El 29 de març (divendres Sant) vam fer una sortida a Sant Vicenç dels Horts, per a actuar, com ja venim fent des de fa més de 20 anys, a la processó de Silenci de Sant Crist. Hem de dir que vam tenir la mala sort de que ens va agafar la pluja (intensa i constant) un cop començada la  processó, amb lo que l’organització va haver d’acursar-la.
La curiositat de la nit fou que al ploure tanta estona mentre desfilàvem, els papers estaven tan mullats que al final va ser impossible canviar de partitures ja que es desfeien a les mans.

La propera activitat que estem preparant és el Concert de Primavera, per al 25 de maig, necessitem de la implicació de tots els músics per a que tot surti rodó, estem convençuts que la tindrem, perquè com va dir el filòsof alemany Friedrich Nietzche “sense música la vida seria un error “.