Concert de Primavera de l’Agrupació Musical de Godall a la Font de l’Arboç (dissabte 1de juny a les 19’00h)

L’Agrupació Musical de Godall, un any més, organitza el concert de primavera.
El concert tindrà lloc el proper dissabte 1 de juny, a les 19’00 hores
En aquesta ocasió, el concert no es realitzarà a l’espai habitual, el Casal Municipal, sinó que es portarà a terme a la Font de l’Arboç (camí Vell d’Amposta. Senyalitzat)
El nostre petit municipi es difon arreu del territori sota l’eslògan: Godall, Serra de Paisatges, des de l’Agrupació Musical de Godall, volem contribuir a difondre els diferents espais naturals i únics, que conformen el nostre terme i hem pensat que una bona manera de fer-ho és a través de la música, per això oferirem el concert de primavera a la Font l’Arboç.
Al bell mig de la natura, amb arbres i vegetació acaronats pel vent, l’aigua que brulla de la font imparable i la fauna i flora autòctona, seran l’escenari perfecte per a que els músics de la nostra Agrupació ens interpreten les diferents peces que ens permetran evadir-nos, gaudir intensament i sobretot, i, per una estona, entendre’ns, perquè no hem d’oblidar que la música és el llenguatge més universal que existeix.
Us convidem a venir el proper 1 de juny a la Font de l’Arboç perquè segur que descobrireu una música que de cap manera us deixarà indiferents, que us farà sentir i també gaudireu d’un indret natural preciós i extraordinari.