Activitats realitzades durant aquest estiu del 2013 per l’Agrupació Musical de Godall

Agrupació Musical de Godall

Juliol-desembre 2013

Benvolguts/es seguidors/es del nostre web, sabem que us tenim una mica oblidats des del mes de juny i us demanem disculpes…

Ara, però, és el moment de posar-nos al dia perquè des de llavors fins ara hem fet moltes i moltes coses i us les volem recordar, perquè la nostra Associació és quelcom viu, canviant i desmesuradament preocupat
per la música i la cultura, prova d’això és el seguit d’activitats que organitzem:

III Jornades Musicals

Van tenir lloc, de l’1 al 13 de juliol, al Casal Municipal i al llarg d’aquells dies els alumnes de l’Escola de l’AMG, i tots aquells músics i persones interessades en el món de la música, van poder gaudir d’un seguit d’activitats: taller de construcció d’instruments, taller de canyes per a saxos i clarinets, cinefòrum infantil-juvenil, taller de percussió i trompeta, taller de fisioteràpia, dues nits de cinema, a l’aire lliure (per a
tots els públics) on el director de l’AMG va encetar el debat comentant aquells aspectes musicals més destacats de la pel·lícula, etc.

Les Jornades, van cloure amb un concert, on tots els participants de les Jornades van actuar.

Fou el dia 13 de juliol a les 19’00 hores, a l’aire lliure, a un espai emblemàtic del nostre municipi: la plaça del Pou Bo.

Festes Majors

Després de les Jornades i d’uns dies ben merescuts de descans per als nostres músics (vacances, piscina, etc.) vam arribar a les Festes Majors, dedicades a El Salvador.

Començàvem el dia 2 d’agost, a la tarda, amb la cercavila, recollint a les pubilles i acompanyants, portant-los fins a la pista d’estiu on tindria lloc el Pregó que marcava l’inici de la Festa Major.

El dia 6 participàvem de la missa i processó en honor al patró, i, a la nit oferíem un magnífic i ja tradicional concert de festa Major, en aquesta edició sense cap altra banda acompanyant.

foto: Fani Lleixà

El dia 7 amenitzàvem la missa de Sant Roc i tot seguit, a la plaça Major, l’Associació de la Jota de Godall feia una exhibició d’aquest ball i nosaltres posàvem la música.

11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya 
Van acabar les Festes i els músics van tornar a tenir uns dies de descans

fins l’11 de setembre:

En motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, a la plaça del Pou Bo, vam oferir un repertori de música tradicional catalana i per cloure, l’himne nacional de Catalunya.