III Jornades Musicals a Godall de l’1 al 13 de juliol

De  l’1 al 13 de juliol, tindran lloc, a Godall, al Casal Municipal les III Jornades Musicals. 

Es tracta d’unes Jornades organitzades per l’Agrupació Musical de Godall (AMG).
Al llarg d’aquests dies els alumnes de l’Escola de l’AMG, i tots aquells músics i persones interessades en el món de la música i la cultura, podran gaudir d’un seguit d’activitats que hem preparat: taller de construcció d’instruments, taller de canyes per a saxos i clarinets, cinefòrum infantil-juvenil, taller de percussió i trompeta, taller de fisioteràpia, etc.
Les Jornades són gratuïtes i estan obertes a tothom, tot i que, amb places limitades, i, tenint preferència els alumnes i músics de l’AMG.
De les Jornades, destaquem, dues nits de cinema, a l’aire lliure (per a tots els públics) on el director de l’AMG encetarà el debat comentant aquells aspectes musicals més destacats de la pel·lícula.
Com a cloenda de les Jornades hi haurà un concert de tots els músics participants. 
El concert, serà el dia 13 de juliol a les 19’00 hores, a l’aire lliure, a un espai emblemàtic del nostre municipi: la plaça del Pou Bo. 
Es tracta d’un pou, que, tradicionalment, abastia d’aigua a moltes cases del poble quan encara no hi havia aigua corrent, el pou s’ha restaurat i i s’ha rehabilitat la plaça, és un espai magnífic i entranyable on molta gent s’hi asseu a fer petar la xerrada, resulta un marc immillorable per oferir un concert.
Des de l’Agrupació Musical de Godall, hem preparat aquestes Jornades seguint la nostra línia habitual de treball, d’ensenyar, difondre i posar en valorar la música, per donar opció als nostres joves a una formació musical i cultural excel·lent.
Tot i ser un municipi petit, mancat de molts dels recursos dels que disposa un de més gran, des de l’AMG, amb el suport de l’Ajuntament de Godall, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona,  ens sentim orgullosos de poder oferir aquestes terceres Jornades, que esperem resultin profitoses per a tothom.