Divendres Sant: Sortida a Sant Vicenç dels Horts

Un any més la banda de l’Agrupació Musical de Godall, es va traslladar el divendres Sant a Sant Vicenç dels Horts per a participar en el concert de la Processó de la Penitència i en la Processó del Silenci del Sant Crist.

Des de fa 25 anys la banda de l’Agrupació Musical de Godall contractada pel Cos de Portants del Sant Crist participa d’aquest esdeveniment.

És tot un orgull poder parlar d’aquesta continuïtat perquè això vol dir que hi ha una total implicació dels músics per poder fer-ho posssible. Que un poble de 700 habitants pugui oferir una actuació lluny de casa amb més d’una trentena de músics un dia festiu i en el context d’unes vacances com la Setmana Santa, vol dir que els nostres músics creuen en la música, en el compromís i en tot un seguit de valors que sovint passen desapercebuts en la nostra societat i que tanta falta fan. Ens congratulem de poder comptar amb persones d’aquesta gran vàlua.

Per això, un any més donem les gràcies als músics participants en aquest esdeveniment així com al director, per la seva implicació, dedicació i per oferir música de qualitat. Gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració i implicació!!!!!

AMG’2016