Processó de l’encontre a Godall

Diumenge 27 de març la banda de l’Agrupació Musical de Godall va participar al nostre municipi de la tradicional Processó de l’Encontre. Processó pròpia del matí del dia de Pasqua en la qual es troben dos seguicis, l’un acompanyant la imatge de Jesús, i l’altre la de la Mare de Déu.

L’encontre, a Godall, té lloc a la Plaça Major on s’entonen himnes litúrgics i la Mare de Déu acostuma a fer unes salutacions molt cerimonioses entre mostres d’alegria: trets i banda de música. Aquesta processó té lloc a diverses comarques catalanes i sembla que sorgí a la fi del s XVI substituint les representacions medievals de Pasqua.

La banda de l’Agrupació Musical de Godall ha acompanyat aquest any la processó, cosa que no feia des de fa força temps, i, ha estat tot un èxit. Música digna, solemne i ben executada i implicació dels nostres músics. GRÀCIES A TOTS I TOTES !!!! 

**La propera cita de l’Agrupació Musical de Godall serà el Concert de Primavera. Des de fa força dies esl nostres músics guiats pel director estan preparant aquest concert que esperem sigui un èxit com en altres ocasions.